NOT KNOWN DETAILS ABOUT خواص چای عناب در بارداری

Not known Details About خواص چای عناب در بارداری

Not known Details About خواص چای عناب در بارداری

Blog Article

عناب میوه‌ای است که خواص بسیار زیادی دارد. این میوه دارای خواص ضد‌سرطان بوده و سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌‌های متنوع است.

بنابراین در صورت مصرف داروهای خاص در مورد خوردن یا نخوردن عناب و طریقه مصرف عناب خشک مشورت کنید. 

این ماده غذایی به دلیل دارا بودن مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر یک منبع مغذی برای سلامت استخوانهاست.

با این حال، به خاطر داشته باشید که میوه‌های خشک کالری بیشتری نسبت به میوه‌های تازه دارند. همچنین، منبع غنی قند هستند و مصرف آن‌ها در رژیم غذایی باید کنترل شده باشد.

خواص جوشانده عناب خشک برای قلب نیز زیاد است. این میوه کلسترول شما را کاسته و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

عناب خشک می‌تواند به کاهش خطر سرطان کمک کند. عصاره عناب سرشار از فنولیک است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می‌دهد. این بدان معناست که آنزیم‌های آنتی اکسیدانی موجود در عناب با سرعت بیشتری برای خلاص شدن از شر رادیکال‌های آزاد و کاهش خطر سرطان کار می‌کنند. پیشگیری از سرطان از خواص رازیانه نیز هست.

عصاره‌های کنسانتره کربوهیدراتی محلول در آبِ میوه‌های عناب ازجمله گلوکز، فروکتوز، پلی‌ساکارید پکتین و هِمی‌سلولز، از طریق کاهش قرار گرفتن مخاط روده در معرض آمونیاک سمی و سایر ترکیبات مضر، در حفظ سلامت روده مؤثر هستند (این تحقیقات در موش هَمستِر انجام شده‌اند.)

همچنین مصرف عناب خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.

همچنین در برخی بررسی‌ها به تأثیر پلی ساکارید موجود در عناب بر تقویت دیواره داخلی خواص عناب روده موش صحرایی مبتلا به کولیت (التهاب روده مزمن) تأکید شده است.

شما می‌توانید با استفاده از عصاره و آب عناب از بیماری‌های پوستی نظیر پسوریازیس، اگزما و آکنه جلوگیری کنید و از پوست صورت و بدن خودتان مراقبت کنید.

جدیدترین مدل روبالشتی ژله ای طرح دار که دکوراسیون اتاقتان را متحول می کند

مهم: تمامی مطالعات انجام شده بر روی حیوانات و مخصوصاً موش‌های آزمایشگاهی بوده‌اند.

عناب دارای خواص بی‌نظیری است که می‌تواند به شما کمک بسیاری کند و مشکلات زیادی را رفع نماید، بنابراین خوردن این میوه به جز در مواردی که ایجاد تداخل می‌کند، می‌تواند بسیار مفید و سازنده باشد و نباید از آن غافل شد.

برای خوش طعم شدن می‌توان مقداری هل، دارچین یا زنجبیل نیز به دمنوش اضافه کرد.

Report this page